h1

Lansarea candidaților PNL la euroalegeri la Cluj

14/05/2009

Revin pe blog după o perioada de pauza în care nu am avut nici un chef sa îmi expun propriile opinii.

Azi am asistat la o semi lansare, lipsita de orice urma de organizare.Suntem A-și ai dezorganizării. Eu personal cred ca sunt în top, dar noroc ca nu am o funcție atât de importanta și pana obțin(sau nu) una mai am timp sa remediez ceva.

Mi-a plăcut discursul lui Oros , o surpriza plăcuta,se vede ca are ceva ani la activ în politica.Dar din păcate nu în prima linie.Mai are un pic de lucrat dar va putea reuși.

Restul a fost labareala obișnuită liberalilor.Am impresia ca ne mișcam atât de încet, mai încet decât au impresie miticii despre ardeleni.Am văzut și deconcentratele care își umfla venele și se crizeaza de ce nu le ajutam si ca ei ce boshi partidului sunt ei.Ar trebui sa privească spre semnul de ieșire.M-am saturat 4 ani de când am guvernat sa nu se implice nici măcar o secunda în partid dar sa mai dea și un leu.Ziceau ca sunt funcționari publici.Cu aia sa rămână.Am mai văzut membri care mi-am permis sa ii întreb de ce nu dau pe la sediu când este treaba și numai la sindrofii ii vezi în prima linie.Mi s-a răspuns ca nu au timp.Atunci sa nici nu aibă pretenția sa fie în prima linie și la luarea deciziei.

Celelalte partide sunt dezastru, citesc atât populism și vad atâta minciuna încât îmi vine sa borăsc.Observ ca l-au lansat pe Geoană, e ca și când ai vinde în loc mielul de Paste un câine.La suprafața vezi diferența de la cer la pământ dar când il jupui e la fel.M-am saturat de idioți și de minciunile lor.Cat de prosti pot fi oameni ca nu se informează zi de zi și aleg pe sentimentul de moment.Fara sa vadă realitatea de lângă ei.Cine i-au mințit cel mai frumos?Ei cu Ei.

La PDminusL si mai și am văzut ca ii îmbată iar cu apa rece pe oameni.Vad ca 16 februarie iar o duc cu zăhărelu și lumea înghite gogoși umplute cu rahat și date cu praf de zahar portocaliu.

In rest ce sa mai vorbesc bețivanul Rareș Niculescu a dat-o pe furatul sloganelor din lipsa de inspirație în beciul din Romantic.

Pana mâine, numai bine…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: