h1

Comunicat CSL

05/04/2009

Clubul Studentilor Liberali (CSL) Cluj din cadrul Partidului National Liberal considera inadmisibila lipsa de transparenta si de activitate de care da dovada noul infiintat Minister al Tineretului si Sportului. CSL Cluj doreste, astfel, sa atraga atentia doamnei ministru Monica Iacob Ridzi care, desi s-a instalat la conducerea ministerului de 3 luni, nu a reusit sa formuleze o organigrama coerenta sau un program pertinent privind tineretul.

Traim in secolul informatiei. Consideram ca este inadmisibil ca, intr-o Romanie in care 82 la suta dintre tineri folosesc calculatorul, iar pentru 54 la suta dintre ei Internetul este singura sursa de informare, pagina electronica a Ministerului Tineretului si Sportului sa nu fie functionala de de 3 luni de zile. CSL Cluj este de parere ca tinerii, si nu numai, au dreptul la informare.

Noi, studentii din CSL Cluj, ne exprimam neincrederea in legatura cu eficienta si profesionalismul de care da dovada doamna Monica Iacob Ridzi in fruntea unui minister ce ar trebui sa promoveze tinerii. Si spunem acest lucru, avand in vedere si activitatea domniei sale din Parlamentul European, unde timp de doi ani de zile, Monica Iacob Ridzi a avut o singura intrebare si un singur aviz care se refereau la tineret.

Presedinte Clubul Studentesc Liberal Cluj,

Cristian Roman

http://www.citynews.ro/cluj/politica-13/monica-iacob-ridzi-acuzata-de-lipsa-de-transparenta-41139/?BackURL=L2NsdWovcG9saXRpY2EtMTMv

http://www.napocanews.ro/2009/03/tinerii-liberali-reclama-faptul-ca-site-ul-ministerul-tineretului-si-sportului-este-inca-in-constructie.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: