h1

Rezolutie

25/03/2009

Comunicat

 

Abrambureala şcolarade la Iorga la Sexy Braileanca”

 

 

Dinamitarea educaţiei preuniversitare, prin eliminarea unor discipline fundamentale pentru echilibrul psihic şi fizic al elevilor, pentru educaţia lor civică este inadmisibila. Eliminarea abuzivă a istoriei la 60 de specializări din învăţământul liceal (industrial, agricol, telecomunicaţii etc). produce o incultura in masa.Dupa ce generatii la rand am fost cobaii ministrilor care s-au perindat prin Palatul Victoria, azi criza guvernului Boc reduce si IQ-urile nu doar veniturile.

Este inadmisibil ca eliminiarea orelor de istorie si de limba moderna sa genereze o cultura generala redusa in a tine minte PIN-ul de la card si unele figuri de pe bacnote.

Devenim zi de zi victimele fast-food-urilor si a mancarilor daunatoare sanatatii.Ecaterina Andronescu vine cu solutia Mens sana in corporecrassus.

Ne intrebam pana cand educatia noastra sa fie doar nistre cifre si bani.Sa te joci cu destinul unei generati produce efecte care se vad peste ani.Invatamantul va produce incultura pe banda in care pitipoancele si cocalari vor deveni modele de luat in seama iar productiile de filme porno pe catedra sa fie parte a rutinei zilnice.Aceste produse se vor regasi in SRL-ul universitar.

Noi studentii liberali cerem reintroducerea orelor de istorie, educaţie fizică şi limbi moderne şi a criteriilor de perfecţionare a cadrelor didactice.Vrem ca elevii,viitorii studenti si cadre universitare sa isi cunoasca istoria pentru ca Cine nu îşi cunoaştetrecutul, va fi condamnat să-l repete”.Ne pare rau ca repetam istoria cu Ecaterina Andronescu.

 

Presedinte Clubul Studentesc Liberal Cluj

Cristian Roman

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: