h1

M-am saturat de neputinta unora

18/03/2009

Congresul e in cateva zile ,nefiind invitat nici delegat imi exprim opinia personal pentru Crin Antonescu desi decizia PNL Cluj este pentru domnul Tariceanu.

M-am saturat sa fiu hulit ca sunt liberal si sa mi se spuna ca am vandut rezervele strategice de petrol,ca fac parte din gasca vesela de incompetenti de la Victoria.Pentru mine PNL nu inseamna nici Tari nici Crin ci o idee in care eu cred.Nu sunt un bogatas care vreau sa imi apar averea.Sunt un simplu om ,un student parlit care de la varsta de 14 ani am avut principii.Sunt un idealist.Am intrat in politica pentru a imi pune in aplicare principiile in care cred.Sunt un om al ideilor si nu a lucrurilor facute pe sub masa.Vreau ca democratia sa fie reala nu doar un cuvant care isi pierde pe zi ce trece din valoare doar pentru ca uni o folosesc in fraze pentru a da bine pe sticla.Nu suport genul dictatorial si formele fara fond.

De aceea vreau ca presedinte sa iasa Crin.Il doresc ca si prim-vice pe Tariceanu ca are calitati de a organiza cat de cat un partid.

Pe mine ma reprezinta inteligenta si crezul intr-o idee.

Nu vreau pupincurismul sa devina o politica de cadre,ceea ce se intampla in prezent.M-am saturat de compromisuri cu propria mea persoana.

Aștept rezultatul optimist.

Reclame

3 comentarii

  1. Cristi, ma sti drept un infocat sustinator al lui Tariceanu…:p .Ca veni vorba de „rezervele strategice”, motto-ul lui Ionel Bratianu: „Nu îmi pasă de pietrele ce mi se aruncă, îmi pasă de piatra ce se va aşeza peste mormîntul meu.”…analiza o faci tu foarte usor.
    Crin?Vorbeste frumos,are calitati etc…nu uita cine il sustine:Morega, Fenechiu, Rusanu, pare rau pentru Crin…se desprinde lesne o „nuanta de deontologie” pe care o sa o discutam face to face


  2. Sincer Relu sau mai ales Morega nu ii vad ce cauta in PNL si sa nu uitam ca Tariceanu si Bogdanel i-a crescut la pietul sau ca si pe cateva vipere care mai apoi l-au impruscat cu prima ocazie.Analiza am facut-o simplist pentru ca la fel de simplist o face si populatia care acorda votul.
    Tariceanu nu a vorbit niciodata de valori, de principii sau de idei.El a discutat de oameni.E acelasi steriotip de lider ca si unul mai apropiat noua.Si un lider ca si Crin cu o echipa f buna din care sa se ragasesca oameni ca si Marius Nicoara cred ca ar fi un plus partidului.
    Oricum este clar pentru noi ca ne-am pierdut electoratul forte si ne-am umplut cu agricultori din Calarasi si Giurgiu iar la prima subventie nu ii avem nici pe aia. Liberalii prin gandire si neangrenati politic din jurul meu m-au consvins ca Crin Antonescu este salvarea.Acuma ca este colacul de salvare sau piatra de capatai, eu m-as risca sa vad.


  3. 🙂 OptimistuleLasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: